top of page

EDICIÓ 2024             

MALG - Mostra cartell.jpg

El festival Música a la Gespa és un cicle de concerts, als jardins del castell de Montesquiu. Una proposta musical de primavera, des de la gespa, en aquest entorn natural tranquil i acollidor. 

Els diumenges 5,12 i 19 de maig a les 12 h, us proposem un concert vermut acompanyats de bona música i del bar l'Animal als jardins del castell de Montesquiu.

El diumenge 26 de maig ens trobarem al castell de Besora per gaudir d'un concert amb vermut.

 

Com sempre, en un entorn tranquil al bell mig de la natura.

MALG - Mostra postal.jpg

ELS CONCERTS             

HISTOR~1.JPG

 
Diumenge 5 de maig
Dan Peralbo i el Comboi, Cosa Fina

A les 12 h als jardins del castell de Montesquiu

Venda d'entrades


Diumenge 12 de maig
Matthew McDaid, Look Away Sun Child

A les 12 h als jardins del castell de Montesquiu
Venda d'entrades


Diumenge 19 de maig
Selva Nua, Momentani

A les 12 h als jardins del castell de Montesquiu
Venda d'entrades


Diumenge 26 de maig
LA RIVERTER

A les 11:30 h al castell de Besora

Espectacle gratuït

CONEIX-LOS         

FOTO PROMO 5.jpg

Dan Peralbo i el Comboi

Dan peralbo i El Comboi és una formació de 4 músics d'Osona i Barcelona. Una banda de rock and roll que ha arribat per ser els heureus del Rock Català. Les seves cançons marquen un nou camí al genere i el seu directe és tant potent que queda gravat al cor de tot el públic.

Durant el 2023 el grup publica el EP "Cosa Fina", que apareix a tots els mitjans del país i gira per tot Catalunya. Enguany, han anunciat la publicació d'un nou disc (el seu primer LP) pel setembre de 2024. Amb producció del grup Cala Vento amb un primer single ja públicat,  “Bang, Bang, Bang”

Matthew McDaid

El jove cantautor d’origen nord-irlandès ha anat forjant els darrers anys un reconeixement cada vegada més important dins de l'escena de cantautors Folk. 

 

Amb aquest nou treball aprofundeix en el seu perfil més acústic sense haver de renunciar a la seva energia. Les seves cançons desgranen emocions pures, a vegades amb una subtilesa intimista, unes altres amb una força explosiva, filant melodies preciosistes, universals i commovedors.

Matthew McDaid by Sinead McDaid 02.jpeg
selva nua.jpg

Selva Nua

Sonoritat pop amb influències soul i picades d'ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces... Aquests són els elements que caracteritzen el so d’aquesta banda lleidatana.

El seu disc de debut "Momentani", publicat ara fa just un any, va significar una veritable glopada d'aire fresc per la nostra escena musical. Però la màquina no s'atura i ja comencen a publicar nous singles: el més recent es diu "Per defecte".

La Riverter

La Riverter és una banda de carrer nascuda fa 15 anys a Manlleu. D'estil variat, aquest grup de musics i amics tant poden tocar peces Dixieland, Pop dels anys setanta, tradicionals, disco o adaptacions de charanga amb peces actuals. La seva intenció és divertir amb musica desenfadada.

IMG-20220308-WA0000.jpg

ESCOLTA'LS         

ambient11.jpg
bottom of page