top of page

EDICIÓ 2023             

PROVA4.jpg

El festival Música a la Gespa és un cicle de concerts, als jardins del castell de Montesquiu. Una proposta musical de primavera, des de la gespa, en aquest entorn natural tranquil i acollidor. 

Els diumenges 7,14 i 21 de maig a les 12 h, us proposem un concert vermut acompanyats de bona música i del bar l'Animal als jardins del castell de Montesquiu.

El diumenge 28 de maig ens trobarem al castell de Besora per gaudir d'un concert amb vermut.

 

Com sempre, en un entorn tranquil al bell mig de la natura.

PROVA 3.jpg

ELS CONCERTS             

Histories Musica a la Gespa-1.jpg

 
Diumenge 7 de maig
Anna Andreu, La mida

A les 12 h als jardins del castell de Montesquiu

Venda d'entrades


Diumenge 14 de maig
Da Souza, Dies d'Atrezzo

A les 12 h als jardins del castell de Montesquiu

Venda d'entrades


Diumenge 21 de maig
Magalí Datzira, Des de la cuina
Amb la col·.laboració d’El MMVV es Mou


A les 12 h als jardins del castell de Montesquiu
Venda d'entrades


Diumenge 28 de maig
LA RIVERTER

A les 11:30 h al castell de Besora

Espectacle gratuït

CONEIX-LOS         

LaMida_Cover_3000x3000px_ Anna andreu.jpg

Anna Andreu

Anna Andreu, acompanyada per Marina Arrufat, ens presenta el seu segon disc La mida, un treball que murmura sobre les maneres de contenir-se, dels límits i dels preàmbuls, dels esclats i de les conseqüències. Una reflexió al voltant de la mesura, passant per tots els matisos que la paraula ofereix.

La cantautora manté intacte el seu particular encanteri i hi suma elements que aconsegueixen fer florir les seves cançons, regalant-nos una vegada més la bellesa de les seves lletres, sense grans artificis, però amb la capacitat d'impactar allí on les paraules més commouen, amb temprança i subtilesa.

IMG-20220308-WA0000.jpg

La Riverter

La Riverter és una banda de carrer nascuda fa 15 anys a Manlleu. D'estil variat, aquest grup de musics i amics tant poden tocar peces Dixieland, Pop dels anys setanta, tradicionals, disco o adaptacions de charanga amb peces actuals. La seva intenció és divertir amb musica desenfadada.

Xarxes Musica a la Gespa-1.jpg
Da_Souza_2022_20_foto_Manuel_Pomar_edited.jpg

Da Souza

Els mallorquins Da Zouza ens presenten  Dies d’Attrezzo, una obra coral on entren en contrast les personalitats de tots els membres de la banda, que participen solidàriament en la composició i s’alternen a la veu principal. És un puzzle de peces heterodoxes que, miraculosament, encaixen.

 

Amb una essència inicial de banda sonora que sobrevola tot el disc, aquest treball és també una oda a les segones oportunitats. I potser per tot això aquest és el disc més personal de Da Souza, on troben definitivament un so propi i reconeixible, una personalitat a prova d’estils i escenes.

Magalí_Datzira_(foto_Clara_Ruiz)_MAGALÍ-61.jpg

Magalí Datzira

Amb el llançament del seu primer disc en solitari, Magalí Datzira es confirma com una de les artistes més especials de casa nostra. Una artista única, lliure i inclassificable. La jove contrabaixista, cantant i compositora barcelonina, defensa una proposta amb segell personal que es basa en el jazz però beu d’influències diverses, del funk al pop electrònic; dels sons més intimistes i mediterranis als ritmes urbans.

 

Amb una sonoritat principalment acústica, amb la calidesa i la proximitat com a elements clau, des de la cuina ens descobreix una veu personalíssima de gran sensibilitat, un compendi de moments viscuts i d’experiències recents.

.

ESCOLTA'LS         

Anna Andreu

Da Souza

Magalí Datzira

ambient11.jpg
bottom of page